fishnets

Sophia: “Op deze manier draag ik fishnets”

Een fishnetpanty is typisch zo’n trend-item dat superleuk is, maar waarvan je eigenlijk niet weet hoe je het combineert. Zó draag ik mijn fishnets! 

fishnets

fishnets

Om de netpanty hangen sexy en stoere associaties. Daarom probeer ik met mijn outfit precies het tegenovergestelde effect te bereiken. Met mijn nette herenschoentjes en cute pofmouwenjurk van ZARA, combineer ik die stoere associaties met zakelijke en lieflijke. Natuurlijk zijn fishnets ook tof te combineren met ripped jeans, dan is de look iets subtieler.

De truc om ze te dragen onder een jurkje? Ga voor een a-lijn of blousejurk! Deze jurkjes zijn vaak casual en werken daarom goed met de uitgesproken stijl van de panty. Bij deze casual combinatie zou je ook hakken kunnen dragen, zonder dat het er té sexy uitziet!

fishnets

Mijn gouden ringen passen bij de edgy kant van de netpanty, waardoor ze de look helemaal afmaken. De panty die ik draag kocht ik op eBay, waar ik vaak accessoires voor ’n prikkie koop!

Heb jij al een paar fishnets?

Style steal van covergirl Bella Thorne
Omg! Kende jij de ASOS Marketplace al?

Comments

comments