Spaghettibandjes zijn essentieel

Spaghettibandjes waren afgelopen zomer weer in alle soorten en maten in de winkels te vinden. Deze lente gaan we back to the basics met de spaghettibandjes.

Spaghetti tops zijn essentieel in je kledingkast. De spaghettibandjes staan net wat stijlvoller dan de hemdjes die op de rug hoger aansluiten. De dunnere bandjes maken je schouders ook nog eens minder breed. Ga voor een extra stijlvolle look door een spaghettitop te kiezen met v-hals.

Omdat de spaghettibandjes zo stijlvol zijn, draag ik ze graag met hoge pantalons. Ik hoef niet eens na te denken bij wat ik combineer met mijn pantalon: ik grijp standaard naar mijn spaghetti-tops.

Naast de essentiële basic spaghettitop zijn er nog tientallen andere modellen met spaghettibandjes de ook deze lente trending zijn.

Dit zijn mijn favorieten:

Comments

comments