Spoiler alert: we blikken terug op seizoen 5 van The Vampire Diaries!

Spoiler alert: we blikken terug op seizoen 5 van The Vampire Diaries!

Oh my! Wat hebben we genoten van het vijfde seizoen van The Vampire Diaries. In mei pinkten we allemaal een traantje weg bij de laatste aflevering. Gelukkig kunnen we vanaf 2 oktober weer genieten van ons favoriete vampires. Dan begint alweer het zesde seizoen van de succesvolle serie. Wij kunnen niet meer wachten en blikken terug op de best and worst moments uit seizoen 5.

Bonny’s begrafenis
Oké, we admit. We hebben een flink potje zitten janken tijdens deze scène. Als iedereen op de hoogte is van Bonnie’s dood, organiseren ze een kleine ceremonie. En hoe perfect is het als Tyler daar opeens aan komt lopen?

Break up van Caroline en Tyler
Nog zo’n tissue-momentje. Caroline en Tyler stonden bekend om hun knipperlicht relatie, maar besloten er in seizoen 5 (echt) een einde aan te maken. En Caroline was heel duidelijk: “if you take one more step, we are done”. And he walked out.

Jesse en Caroline
New hottie in town! Caroline ontmoet een nieuwe jongen op school en kan hem niet helemaal uit haar hoofd zetten. En eh, wij ook niet. Helaas konden we niet lang van hem genieten, en wordt hij later vermoord. Verrassend, heel verrassend.

Steroline
Stefan en Caroline worden steeds closer en volgens sommigen begint het zelfs de lijken op een romance. Na de dood van Bonnie en zonder Tyler voelt Caroline zich alleen. Gelukkig is Stefan er om haar te steunen. Ehm, waar is Stefan in ons leven?

Bromance tussen Damon en Enzo
Damon is zijn beste vriend Alaric kwijt. Gelukkig vindt hij snel een nieuwe bromance. Samen met Enzo doet hij zijn favoriete ding: de slechte vampier uithangen. Team Damon!

Goodbye Katherine
In seizoen 5 nemen we (eindelijk) afscheid van Katherine. En dat kan natuurlijk niet zonder spanning en sensatie. Toen ze uiteindelijk écht dood ging, was het stiekem wel even slikken.

Tyler/Julian vermoord Stefan
Julian zit in het lichaam van Tyler en is zo boos dat hij Stefan vermoord. No way! Ons hart sloeg drie keer over. Zouden we nu echt een Salvator broertje kwijt zijn?

Last scène
Ondertussen hebben we er een hele doos tissues doorheen gehuild. It keeps getting worse. Damon blijft aan the other side en laat Elena achter.

Wat waren jouw favoriete momenten uit seizoen 5? En ben je klaar voor seizoen 6?

Comments

comments