Streetstyle Fashionista’s

Fashionista’s Kelly en Roos zijn op een snikhete dag op pad geweest om mede-Fashionista’s te spotten. Kijk mee naar de streetstyle in Amsterdam.

Kari-anne is gespot op de Singel aan de Amsterdamse gracht. Deze fashionista shopt graag bij Urban Outfitters, tweedehands winkeltjes en ze omschrijft haar stijl als Indie-achtig.

Nicole (17) wandelt met haar toffe outfit door de Kalverstraat. Deze Engelse dame gaat het liefst shoppen in Berlijn en omschrijft haar stijl heel simpel als Casual. 

Fashionista’s Kelly is op de gevoelige plaat gezet in de Negen Straatjes, waar ze graag doorheen wandelt.

Hannah (22) komt uit Hong Kong en omschrijft haar stijl als minimalistisch. In Hong Kong draait de fashion industry om designers en zelf wil ze ook wel graag een Chanel bag, maar daar moet ze nog eventjes voor spraren.

Fashionista’s Roos is geen echte fan van printjes, maar wel van strepen en stippels,  en ziet er altijd stoer uit. Haar favo winkel is Brandy & Melville.

Deze twee toeristen zijn gespot op het Leidseplein. Shona en Anna zien er casual uit met dit hete weer (35 graden!). En dat is ook precies wat hun stijl is. 

Mary is 23 en komt uit Amerika. We zagen haar genieten van het mooie weer op de Leidsestraat. Haar favo winkel is Urban Outfitters en ze heeft niet echt een uitgesproken stijl, al zegt ze zelf. Ze gaat voor basic-outfits, maar wel altijd met een ‘pop’.

Shanice (17) en Sinem (16) liepen ook gezellig op de Leidsestraat. De twee gaan graag shoppen bij Zara, River Island en Urban Outfitters. Alexander Wang is hun favoriete designer en ze kunnen dan ook niet wachten totdat de collectie met H&M in de winkels ligt. Hun stijl is te omschrijven als streetstyle; van sportief tot klassiek.

Comments

comments