Style Steal: Bella Thorne

Het lijkt wel of Bella Thorne in alles goed is. De 17-jarige is niet alleen actrice maar ook nog eens danseres, zangeres, model én schrijfster. En op fashiongebied slaat Bella de plank ook zeker niet mis. We are jealous! Wil jij weten hoe je de stijl van Bella kunt krijgen? Pamela vertelt je er meer over!


Bella Thorne is vooral bekend als actrice. De rol waar je haar waarschijnlijk van zult kennen is die van Cecelia (CeCe) Jones in de Disney Channel serie; Shake It Up! Deze look is superleuk om dit najaar te dragen. Door de trui blijf je lekker warm en deze is nog eens super cute ook! De roze Barbie-pumps maken het echt helemaal af! De Hello Kitty haarband is misschien iets too much voor op een doordeweekse dag. Maar ach, doe eens gek! Check hier waar je deze items kunt scoren!

Bekijk meer zoektochten naar celebrity outfits en laat je inspireren. Heb jij zelf een outfit gespot en heb je geen idee waar je ‘m kunt shoppen? Upload je foto en een community van fashionlovers, bloggers en experts gaat jou op zoek!

Comments

comments