Styling: de mini-skirt

De maxi-jurken en -rokken zijn op dit moment weer helemaal hip, maar met deze zomerse dagen zijn ze soms echt te warm. Daarom laat ik je in deze post de mini-skirt zien en hoe je deze kunt combineren. Na een lange winter verborgen in skinny jeans, kunnen die benen wel wat zonlicht gebruiken! En zeg nou zelf, wie wil er nou niet leuk uitzien én tegelijkertijd een mooie bruine teint oplopen?

Denim mini-skirtIk begin gelijk met mijn favoriet, namelijk deze hoge spijkerrok met knoopjes. Deze rok draag je hoog in de taille en zit door de elastische band super comfortabel. Zoals je in de afbeeldingen ziet, kun je je croptop op twee manieren dragen: stop hem in de mini-skirt of er juist overheen. Ik ga hier voor de ‘denim on denim‘ look, dus een leuke tanktop met print breekt de outfit, zodat de spijkerstof niet too much wordt. Ik hou de rest casual met deze platform-sandalen en opgestroopte mouwen.

Gekleurde mini-skirtZelf ben ik niet zo van de felle kleuren, maar draag ik liever aardetinten. Daarom combineer ik deze luchtige, gekleurde mini-skirt met zwarte items. Zo valt de rok extra op. Door het satijnen overhemd oversized en losjes te dragen, wil ik nonchalance uitstralen. Toch houd ik het ook vrouwelijk met hoge hakken – die je benen nog extra lang maken ook! Deze look is perfect voor een avondje uit.

Zwarte mini-skirtNu draai ik de rollen om door de rok simpel te houden en het shirt gekleurd. Deze zwarte rok heeft broekzaken en je knoopt ’m vast om je middel met een touwtje. Om deze look extra zomers te maken, kies ik voor een top met veel franjes en een grote strandhoed – we willen geen zonnesteek oplopen!

Bloemen mini-skirtAls laatste deze rok met een bloemenprintje en onderrok van blauw kant. Zoals ik al eerder zei, ben ik niet zo van de felle kleurtjes maar in de zomer maak ik graag uitzonderingen. Wederom houd ik de rest rustig door deze mini-skirt te combineren met een wit topje (valt het op dat ik van franjes hou?). Ik maak er een knoop in omdat dit topje nogal lang is. Als ik het los draag valt hij over de rok en kun je alleen het blauwe kant nog zien. Tot slot draag ik een simpel haarbandje om de outfit nog wat speelser te maken.
Et voilà, vier soorten mini-rokjes, en vier manieren om ze te combineren. Laat die bruine benen maar komen!

Comments

comments