Surprise! Beyoncé heeft een nieuw album


Beyoncé weet wel hoe ze haar fans kan verassen. Eerst kondigt ze een nieuw concert aan in Nederland en nu is er ook een nieuw album! Say what!

Het album heet Beyoncé en ieder liedje op het album heeft een eigen video. Dat zijn dus 17 video’s! Hier zit een reden achter. Beyoncé: ”ik zie muziek. Het is meer dan wat ik hoor. Als ik verbonden ben met iets, dan zie ik dat visueel of als een plaatje.”

Het album is niet gelekt, nee: niemand had dit zien aankomen en dat maakt het zo verassend. Beyoncé wilde het een keer anders doen: ”ik wilde het niet doen zoals ik het altijd heb gedaan. Ik wilde mijn album uitbrengen wanneer mijn fans hier klaar voor waren.”

Nou Bee, wij zijn er zeker klaar voor!

 

We hebben hier alvast een paar previews van de video’s:

Beluister en koop het nieuwe album ‘Beyoncé’ via iTunes.

 

 

Comments

comments