Taylor Swift heeft een enemy

Taylor Swift is de BFF van iedere Hollywoodster, dachten we. Het blijkt dat de zangeres een huge enemy heeft.

We zijn van Taylor Swift gewend dat haar songs over bad break-ups en ex-vriendjes gaan. Het is iedere keer weer interessant om te raden over wie ze zingt. In een interview met Rolling Stone vertelt de zangeres over haar nieuwe album 1989 en over een liedje, dat deze keer niet over een ex gaat.

In het interview onthult Taylor dat ze een nummer heeft geschreven over een populaire vrouwelijke artiest. But not in a good way. De zangeres vertelt dat ze jarenlang niet wist of deze artiest wel of geen vriendin was, maar dat ze erachter kwam dat het toch een enemy is.

Volgens de popster probeerde haar vijand haar arenatour te saboteren. De zangeres heeft een hekel aan ruzie en probeert haar nu te ontwijken. Taylor heeft de desbetreffende artiest nog niet aangesproken op haar gedrag, maar deed what she can do best. Er een liedje over schrijven.

Wij zijn enorm benieuwd over wie het nummer gaat. Op 27 oktober komt 1989 uit en kunnen we eindelijk naar Bad Blood luisteren. Misschien raden we wel over wie de track gaat.

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments