Taylor Swift legt bikini foto’s uit!

Taylor Swift poste een maand geleden foto’s van haarzelf en de band HAIM in bikini op Instagram. De zangeres heeft eindelijk aan BBC uitgelegd hoe het verhaal daarachter zit! Lees snel verder!

Taylor Swift was een maand geleden op vakantie met haar vriendinnen, de meiden van HAIM. Taylor zette een leuke bikini foto met de meiden op Instagram tot grote shock van iedereen. Taylor heeft namelijk in een interview met Lucky magazine gezegd dat zij er niet van houdt haar bellybutton te laten zien! Sommige zouden zelfs zeggen dat ze er helemaal geen heeft. ”Ik wil niet dat mensen weten of ik er wel of niet een heb. Ik wil dat mysterie zijn!” Toch heeft Tay-Tay haar bellybutton op social media gezet en aan BBC Radio 1 legt ze uit waarom!

Blijkbaar stonden Instagram foto’s helemaal niet op de planning. ”Ik heb gewoon een camera waar ik veel van hou en we maakten foto’s voor de lol. We voelden ons geweldig, er was nergens paparazzi! Ik blijf wel altijd checken. Ik kijk kilometers ver of ik iets zie. Doe ik al tien jaar”, zegt de 25-jarige. ”Ik weet hoe ik een lens moet spotten, of hoe het minste geluid van een camera knop klinkt. Er was echt helemaal niemand gelukkig!”

Nadat de zangeres dat heeft opgeklaard gaat ze verder. ”Het was de laatste dag van vakantie en wij zagen een vissersbootje een halve kilometer verder. Dat vonden wij raar, we zaten midden op zee om te scubadiven! Dus mijn beveiliging pakt een verrekijker en ziet dat ze super grote camera’s bij zich hebben. Toen zijn wij terug naar het strand gegaan en dachten ”Oké, zij hebben foto’s van ons in bikini, maar wij willen niet dat zij 100.000 dollar verdienen omdat ze ons stalken!”, dus besloten wij zelf betere foto’s te maken. Nu zijn die van hun een stuk minder waard!” Go Taylor!

Wat vinden jullie van Taylor’s foto’s?

Comments

comments