Taylor Swift

Wat is de mooiste jurk van Taylor Swift? En wat staat haar (volgens Miss Taylor zelf) absoluut niet? 6 feitjes op een rij die je nog niet wist over de country zangeres. 

  1. Taylor’s lievelings dress ooit gedragen is de Oscar de la Renta jurk die ze droeg met het Met Gala. “De jurk is simpel en klassiek, ik voelde me echt een prinses.” (zie foto 2)
  2. De zangeres kan goed koken. “Ik vind het echt leuk om te koken en ik heb les gehad van Ina Garten in groente snijden. Dat kan ik dus heel goed.”
  3. “Audrey Hepburn is mijn stijlicoon: I love her. Ze droeg alleen maar klassieke looks. Verder dragen al mijn stijliconen keds (zie foto 3).
  4. De grootste misvatting die over Taylor bestaat is dat ze date met iedereen. “I fall in love with everybody I go to lunch with.” Niet dus.
  5. Naar eigen zeggen ziet Taylor er niet uit in broeken (op foto 1 zie je dat dit feitje niet waar is).
  6. Een raar fashionfeitje: “ik heb heel veel oude haarbanden, ik kan ze gewoon niet weggooien! Als ik dan op Instagram een foto met een haarband plaats, dan reageert er gelijk iemand: ‘hé die haarband zag ik 7 jaar geleden ook al.”

(Bron: TeenVogue/JustJared) 

Comments

comments