Test: ‘The egg mask’ tegen grove porïen

Ik was laatst opzoek naar tips tegen grove poriën. Zo kwam ik uit bij ‘the egg mask’. Over dit masker zijn de meningen heel erg verschillend, zo vindt de een het echt een wondermiddel tegen grove poriën en rode vlekjes, maar anderen zien geen resultaat op hun huid. Ik moest dit natuurlijk ook testen! Zou het helpen of toch niet?

Het enige wat je nodig heb is…


… een eitje!

Je hebt alleen het eiwit nodig, dus het eigeel moet je eruit halen. Daarna doe je het in een bakje. Je brengt het eimasker met schone handen aan op een droog gezicht.


Het masker ziet er niet zo vies uit als ik had verwacht. Eigenlijk totaal niet vies. Het is alleen een beetje glibberig en er verzamelen een aantal druppels onderaan mijn kin.

En nu 30 minuten wachten…

Ongeveer na 15-20 minuutjes ontstonden deze scheuren in het masker.
Ik voelde het lekker op mijn huid trekken. Meestal is het wel positief als je het voelt trekken, geloof ik.

Het resultaat
Ik ben zeker niet negatief over dit goedkope masker, maar ook niet zo positief als andere mensen die erover hebben geschreven. Ik voelde wel dat mijn huid het een lekker masker vond. Ook had ik wel het gevoel dat mijn huid er wel beter uitzag. Ik zou het dus zeker eens proberen. Alleen verwacht niet teveel. De onzuiverheden zijn niet meteen weg, en de grove poriën zijn ook niet meteen minder. Misschien als ik het masker vaker aanbreng dat het wel werkt. Ik ga dit masker in ieder geval vaker gebruiken. Lekker makkelijk dat je het bijna altijd  wel in huis hebt.

Comments

comments