TGIF: Weekend filmtips!

Netflix
Ik weet niet of jullie het door hadden, maar ”Pretty Little Liars” is begonnen met seizoen 6! Klaar zijn de tijden waarin je urenlang moest zoeken naar een redelijke link om je favoriete serie te kijken. PLL staat namelijk nu gewoon op Netflix! Helaas staat seizoen 6 er nog niet op, maar je kunt alvast genieten van seizoen 1 tot en met 5!

Kijk hieronder de promo-trailer voor PLL seizoen 6.

Televisie
”Prêt-à-porter” is een superinteressante film over de weken vóór Paris Fashion Week.
Modellen, designers en de grootste sterren komen samen om te netwerken en de nieuwste fashion collecties te bekijken. Kitty Potter is een televisie peroonlijkheid en kan alle mode heisa niet meer bijhouden. Anne (Julia Roberts) is een journalist die de hele Fashion Week liever overslaat en lekker in haar hotelkamer blijft. Sergei en Isabella proberen hun oude romance weer aan te steken! Vanavond om half 9 te zien op RTL8.

Zie de trailer hieronder.

Bioscoop
De must-see film van het moment: ”Spy”! Melissa Mc.Carthy speelt Susan Cooper, een analist bij de CIA die stiekem een spion wil zijn. Als haar partner (Jude Law) opeens verdwijnt wisselt zij haar kantoorbaan in voor die van infiltrant! Een hilarische actie/komedie die je in de bioscoop moet zien!

Zie de trailer van ”Spy” hieronder.

(Bron: Pinterest)

Comments

comments