TGIF! Weekend Filmtips!

Het wordt waarschijnlijk niet echt lekker weer dit weekend. Dit kan maar één ding betekenen: serie marathon! Check deze filmtips voor inspiratie!

Serie
Het is al een tijdje geleden sinds de laatste aflevering van The Hills werd uitgezonden, maar dat maakt het niet minder leuk! De serie volgt het leven van Lauren Conrad en haar vriendinnen Whitney, Audrina en Heidi in Los Angeles. Een stad vol glamour en heel veel drama!

TV
Vanavond is Mrs, Doubtfire op TV! Deze film met Robin Williams is supergrappig en zeker een must om te kijken. Daniel en zijn vrouw Miranda gaan scheiden en de drie kinderen worden aan Miranda toegewezen, maar Daniel legt zich hier niet bij neer. Als Miranda een oppas zoekt, verkleedt Daniel zich als een oudere vrouw en wordt hij de oppas van zijn eigen kinderen. Iets wat voor hilarische situaties zorgt. Check de trailer hier:

Film
De film Amy vertelt het unieke levensverhaal van zangeres Amy Winehouse vanuit haar eigen perspectief. Met haar fenomenale stem en muzikale talent, behoort zij tot één van de grootste iconen van deze eeuw. Haar wereldwijde succes had echter ook zijn keerzijde en dit begon uiteindelijk zijn tol te eisen. Fashionista mag kaarten weggeven voor de film AMY! Ga daarvoor naar deze pagina.

(bron: YouTube)

Comments

comments