TGIF: Weekend Filmtips!

Thank God It’s Friday! Tijd om even een break te nemen van relaxen en vieren dat het vakantie is door nog meer films en series te kijken! Check hier deze filmtips!

Series
Old school maar alsnog superleuk: Friends. Vakanties zijn altijd perfect om heerlijk op de bank te hangen en een serie marathon te houden! Voor degene die nog nooit van de serie heeft gehoord (?!). Friends gaat over 6 vrienden die in the big apple wonen. Ze maken de gekste dingen mee die altijd zorgen voor hilarische situaties! Check hier de funniest moments van Friends!

Televisie
Vanavond komt er een supergrappige film op tv, namelijk: Grown Ups! Dertig jaar nadat ze zijn afgestudeerd, komt een groep vrienden samen om de laatste eer te bewijzen aan hun overleden basketbalcoach. Ze verblijven in een huis waar ze ontdekken dat ze allemaal problemen hebben met ouder worden en hun family life. Dit zorgt ervoor dat ze zich zo onvolwassen mogelijk gedragen! Heb je hem nog niet gezien? Check de trailer hier!

Film
WE LOVE DISNEY! De Disney•Pixar film Inside Out speelt zich af in een hele bijzondere plek: het hoofd. Opgroeien gaat namelijk niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan in San Francisco krijgt, moet ze verhuizen. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. Deze emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar advies geven. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot grote problemen in het Hoofdkwartier! Wij zijn super benieuwd naar deze film! Check hier de trailer!

(bron: Facebook/YouTube)

Comments

comments