TGIF: weekendtips!

Thank God, it’s Friday! Eindelijk wat tijd voor jezelf. Weet je niet zo goed wat je moet gaan doen dit weekend? Kijk dan naar deze Fashionista weekendtips.

Event
Houd jij heel erg van cartoon’s, animaties en/of games? Dan is Tomocon echt iets voor jou. Een conventie vol met Japanse animatie, games en cultuur. Verkleed je als je favoriete animatiefiguur en ga gamen in de gameroom of loop even langs bij het ”Maid Café”. Deze conventie is op zaterdag 11 april in Etten-Leur en ontzettend populair!

Lijkt Tomocon je leuk? Kijk dan hier voor meer informatie!

Televisie
Ben je een couchpotato en blijf je liever thuis? Kijk dan vanavond om 20:30 ”The Bounty Hunter” op RTL5. Milo Boyd is een bounty hunter, iemand die gevluchte gevangen opspoort en ze terugbrengt. Als hij hoort dat hij zijn ex-vrouw Nicole moet oppakken is hij super excited. Maar Nicole maakt het hem niet makkelijk! Een hilarische rom-com met Jennifer Aniston en Gerard Butler.

Geen zin in komedie? Kijk dan zateravond om 20:30 ”Chloe” op SBS9. Catherine Stewart denkt dat haar man David vreemdgaat. Om het te bewijzen huurt zij Chloe in, een prostituee. Maar Chloe is niet wie Catherine denkt dat ze is… Een spannende thriller met Amanda Seyfried en Julianne Moore.

Zie de trailers hieronder!

Bioscoop
Houd je meer van de bioscoop? Dat kan ook! ”The second best exotic Marigold hotel” volgt de verhaallijnen van alle gasten. Sonny probeert zijn hotel uit te breiden, maar dat neemt meer tijd in beslag dan dat hij heeft! Een hilarische film met Maggie Smith, Judi Dench en Richard Gere.

Zie de trailer hieronder!

Comments

comments