TGIF: Weekend tips!

Weet jij nooit wat je moet doen in het weekend? Kom dan elke vrijdag terug op Fashionista, want wij hebben elke week een lijstje met tips die je kunt gebruiken of doen in het weekend! Lees snel verder!

Event
Ladies listen up! Ladies on Tour is vandaag in Rotterdam! Het is alweer de 3e editie van Ladies on Tour, georganiseerd door Chique Events in De Kuip-Feyenoord. Met 72 stands waar jij je hart kan ophalen en heerlijk kunt shoppen! Er is een grote loterij, Robert Schoemacher staat met een beauty stand en er is een live botox behandeling op het podium! Say what?!

Geïnteresseerd? Kijk voor kaarten en meer informatie hier.

Televisie
Hou je van actie films? Dan is ”Snitch” echt iets voor jou! John Matthews’ zoon Jason is opgepakt, omdat hij betrokken zou zijn met een drugsdeal. John is er van overtuigt dat zijn zoon ontschuldig is en duikt de drugs scene in om iemand te vinden die kan getuigen dat Jason ontschuldig is. Veel actie en spanning om 20:30 op RTL5!

Ben je meer in the mood voor iets grappigs? Kijk dan zaterdag avond om 20:00 ”Scary movie 5” op RTL 5. Net als elke ”Scary Movie” is nummer 5 een parody van een verzameling horror films van de afgelopen jaren. In deze ”Scary Movie” zien wij onder andere Lindsay Lohan en Charlie Sheen voorbij komen! Lachen gegarandeerd!

Zie de trailers hieronder!

Bioscoop
Ga je liever even iets doen, in plaats van op de bank zitten? Ga dan gezellig met je vrienden naar ”CHAPPIE”. Deon Wilson ontwerpt een robot die niet alleen kan bewegen, maar ook dingen voelt en voor zichzelf kan denken. Als Deon wordt ontvoert door criminelen, wordt hij geforceerd om CHAPPIE zo te programmeren, dat hij voor de criminelen vecht! De politie doet er alles aan om CHAPPIE te stoppen, terwijl Chappie het alleen maar goed bedoelt. Awh!

Zie de trailer hieronder!

Comments

comments