TGIF: weekendtips

Ben jij zo’n persoon die van alles bedenkt om te doen als ze op school of stage zit, maar als het eindelijk weekend is heb je geen idee meer? Wij hebben precies hetzelfde. Daarom hebben wij leuke tips voor jou, voor in het weekend!

Event
Zaterdag is dé Youtube-conventie van Nederland, VEED! Ontmoet al jouw favoriete Nederlandse Youtubers, waaronder Teske, Jiami (LifeSplash), Diana (DisforDazzle), Sophie en Thomas (Theaumes). Doe karaoke op Teske’s karaoke stage, of geef jezelf een make-over bij Diana’s Vintage Fashion Corner. Ga skaten op het pennyboard parcour of ga dansen op Sophie’s Crazy Interactive Dancefloor. Genoeg te doen dus!

VEED is van 10:00 tot 17:00 in de Westergasfabriek in Amsterdam. Kan je niet wachten om een kaartje te kopen? Doe dat dan hier.

Televisie
Ben je meer een stay at home televisie mens? Kijk dan vanavond ”Komt een vrouw bij de dokter” om 20:30 op RTL 8. Stijn en Carmen zijn een gelukkig, succesvol stel in Amsterdam. Ze hebben veel vrienden en een prachtige dochter, maar alles verandert als Carmen ernstig ziek blijkt te zijn. Een hartverscheurend verhaal over liefde dat alles doorstaat.

Te veel drama? Kijk dan zaterdag om 20:00 naar ”RED” op RTL 5. Nadat hij een aanval van huurmoordenaars overleeft heeft, brengt gepensioneerde CIA-agent Frank Moses zijn oude team weer samen. Het team bestaat uit Old Joe, Crazy Marvin en Wily Victoria en samen proberen zij uit te vinden wie het op hun gemunt heeft!

Zie de trailers hieronder.

Bioscoop
In voor iets nieuws? Check dan zaterdag de première van ”Age of Adaline”. Blake Lively is Adaline in dit prachtige verhaal over eeuwige jeugd. Adaline komt in een ongeluk terecht en op een magische manier wordt zij daardoor onsterfelijk. Door de jaren heen leidt zij een lonely leven, totdat zij verliefd wordt op Ellis Jones (Michiel Huisman)!

Zie de trailer van ”Age of Adaline” hieronder.

Comments

comments