TGIF: weekendtips

Thank god it’s Friday! De school- of werkweek zit er weer op en dat betekent dat we heerlijk kunnen genieten van een welverdiend weekend. Wij zochten op wat er te doen is.

Edit Festival
Op zaterdag kun je met de voetjes van de vloer op Edit Festival in Haarlem. Heerlijke muziek en hopelijk ook nog lekker weer. Het weerbericht ziet er niet zonnig uit, maar dat wordt wel vaker verkeerd voorspelt. Kaartjes zijn nog verkrijgbaar voor €35!

Dancetour Maastricht
Woon je in Limburg? Dan heb je geluk! Deze zondag reist Dancetour naar Maastricht om daar een feestje te bouwen. Onder andere Yellow Claw, Sunnery James & Ryan Marciano en Dyna zorgen ervoor dat je los gaat. Het festival is gratis en voor alle leeftijden toegankelijk. Sleep je vriendinnen mee, het schijnt 19 graden te worden!

Pirates of the Caribbean
Vanavond kun je op SBS6 op 20:30 genieten van Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Met Johnny Depp in de rol van Jack Sparrow belooft dit weer hilarisch te worden. Hij komt een vrouw uit zijn verleden tegen: Penélope Cruz. Zij speelt Angelica en lijkt de enige waaraan Jack echt gewaagd is. Maar is het echte liefde of gebruikt zij hem om de fontein van de jeugd te vinden? Een erg leuke en vooral hilarische film! Bekijk hier de trailer.


The Railway Man
Ga je liever naar de bioscoop? The Railway Man is een film over een Britse legerofficier die tijdens de Tweede Wereldoorlog als Japanse krijger moest werken aan de Birma-spoorlijn. De film is gebasseerd op een boek en met Colin Firth, Nicole Kidman en hottie Jeremy Irvine zeker de moeite waard om te kijken. Bekijk de trailer hier!

Ga jij iets anders leuks doen in het weekend? Laat het ons weten!

Comments

comments