Challenge


We hebben de boyfriend look al vaker voorbij zien komen. Lopen in de kleding van je boyfriend is dé trend. Maar hoe stijl je die baggy broek en dat XXL overhemd zo leuk mogelijk? Fashionista’s Graciéla ging de uitdaging aan en shopte een week lang alles uit de kast van haar vriendlief.  ”Ik mis mijn skinny nu al!”


De eerste dag kiest Graciéla voor een safe look. Die spijkerbroek: ”OMG…veel te lang!” Ze wikkelt zijn grote dikke sjaal om haar nek. Zo kan ze zich verstoppen als ze naar de stad moet. Maar onze Fashionista heeft het mooi mis! Ze komt haar schoonzusje tegen die haar van top tot teen bekijkt met een blik van: ”wat heb jij nou weer aan?”


Zaterdagavond=stapavond. Graciéla trekt een t-shirt achterstevoren aan en wikkelt een geruite overhemd als strapless jurk. Ready to go! Of toch niet? ‘Ik weet niet wat ik daarvan moet vinden,’ zegt mijn lief. ”Shit.”

Oei, een echte uitdaging dus! Zou het jou lukken om 7 dagen in de kleren van je boyfriend te kunnen lopen? Benieuwd naar de hele challenge? Koop dan nu de nieuwe Fashionista!

Comments

comments