Interieur tip: Ikea opstapkruk

Het liefst breng ik elk weekend een bezoekje aan Ikea. Ookal heb ik genoeg spullen op mijn kamer staan, ik moet altijd iets van de Ikea meenemen. Zo kocht ik laatst deze opstapkruk bij Ikea voor €9,99, en heb ik er erg veel plezier van. In dit artikel laat ik zien hoe nuttig dit kleine krukje is.

De Ikea kruk is klein en neemt niet veel ruimte in. Ik wil de kruk handig gebruiken waarvoor ik een aantal ideeën heb. Als eerst kan ik de kruk gebruiken om mijn tijdschriften, boeken of notitieboekjes op te bewaren. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar het is ook erg handig! Wanneer vriendinnen langskomen en door een tijdschrift willen bladeren weten ze meteen waar ze moeten zijn.

Ik heb altijd wel ergens interieur spulletjes liggen die ik nergens op mijn kamer een leuk plekje kan geven. Nu ik dit krukje in bezit heb, kan ik er prima wat leuke spulletje’s op kwijt. Zo nu en dan verander ik de opstelling eens, maar op dit moment kun je het krukje op deze manier in mijn kamer vinden.

Iedereen kent wel ‘de stoel’ waar je al je kleding op dumpt. Zo leek het mij net zo slim om mijn outfit op mijn krukje klaar te leggen. Super handig, en het scheelt mij ook een hele boel rommel!

Comments

comments