TIP: was je haar maar één keer per week

Hoe vaak was jij je haar? Tot nu toe deed ik dat altijd ééns in de twee dagen, maar omdat de uiteinden van mijn lokken erg droog werden zocht ik naar een nieuw haren-was-schema. Benieuwd naar mijn bevindingen?


Wat mij opvalt is dat mijn haar bij de wortels best snel vet wordt, terwijl de rest dan nog mooi schoon is. Maar als je je haren wast, kun je natuurlijk lastig alleen het gedeelte bij de wortels wassen…


Een week geleden ging ik de uitdaging aan om mijn haren voorlopig niet te wassen, maar wel iedere ochtend op het haar bij de wortels droogshampoo te sprayen. Deze van Schwarzkopf vind ik heel fijn, je doet er lang mee en hij is niet duur! Ook mijn haren iedere avond en ochtend goed borstelen hielp om het mooi te houden.


Na een week zag mijn coupe er nog zo uit. Een tijdje je haar niet wassen kan dus prima! En hoewel ik niet weet in hoeverre droogshampoo goed voor je haar is, hebben de uiteinden van mijn lokken op deze manier tenminste wat rust!

Hoe vaak was jij je haren?

Comments

comments