Tip: maak je eigen fotoalbum

Zo veel leuke momenten die je meemaakt, zo veel leuke foto’s die je van de momenten maakt en zo weinig wat je met deze foto’s doet… Over tien jaar ben je deze foto’s waarschijnlijk allemaal kwijt, en dat zou natuurlijk zonde zijn! Ik heb onlangs mijn eerste fotoalbum gemaakt.


Mijn opa is mijn grote inspiratie hiervoor geweest. Hij houdt al jarenlang fotoalbums bij, en heeft er nu al 94!
Ik ben laatst met mijn eerste fotoalbum begonnen. Waarom? Omdat ik over dertig jaar (tien jaar eigenlijk al) mijn mooie herinneringen wil terugzien. Nu zitten de beelden nog goed in mijn hoofd, maar over dertig jaar weet ik misschien alleen nog dat ik naar Marokko ben geweest en that’s it…. Het zou natuurlijk zonde zijn als je niks met al die leuke foto’s doet!

Ik maak wel een specifieke keuze over welke foto’s ik in het album wil. Ik kies alleen super leuke herinneringen, anders zit mijn foto album binnen no time vol.

Een van die momenten was mijn Fashionista Challenge; in een catwalk outfit naar school. Achteraf gezien is het een mooie herinnering. Op het moment zelf wilde ik het liefst door de grond zakken haha. Maar deze beelden mag ik natuurlijk niet kwijtraken!

En ook gave foto’s die bij festivals zijn genomen komen zeker in mijn album!

Ik heb mijn fotoalbum bij de V&D gekocht voor 11 euro, hiervoor krijg je 80 pagina’s om met mooie herinneringen te vullen!

Het is heel erg leuk om foto’s uit te zoeken en te bestellen (via Hema). Als je de foto’s hebt opgehaald kun je allerlei combinaties maken in het fotoalbum. En natuurlijk kun je je eigen album zo pimpen hoe jij dit wilt! Ik heb het album tot nu toe basic gehouden. Maar pimpen staat zeker om mijn ‘To Do’-list.

Comments

comments