TIP: makkelijk je sneakers schoonmaken

De lente is begonnen en iedereen is bezig om alles zomer-proof te krijgen. De tuin opnieuw aanleggen, een grote schoonmaak… Ik krijg eerder de kriebels om mijn schoenen schoon te maken! Ik geef je vandaag een tip hoe je heel gemakkelijk je sneakers kunt schoonmaken. 

Afgelopen jaar heb ik veel op mijn Nike Roshe Runs gelopen. Inmiddels is de zool een beetje grauw geworden en zien ze er niet meer als nieuw uit. Ik vind het heel mooi als deze schoenen nog echt een witte zool hebben, dus ik ben aan de slag gegaan om weer hagelwitte sneakers te krijgen.

Ik maak een wattenschijfje goed nat met nagellakremover. Zorg er wel voor dat je een nagellakremover met aceton gebruikt! Dit heeft namelijk een krachtige werking.

Ik moet wel een beetje hard wrijven om resultaat te zien, maar gelukkig zie ik dat al snel. Mijn wattenschijfje is binnen no-time helemaal grijs van al het vuil wat van mijn schoenen af komt.

Zie je die witte gloed in het midden van de zool!? Dat noem ik nou eens een verschil!

Ik neem ook nog even het Nike logo op mijn schoenen mee. Door de (inmiddels) witte zool lijkt mijn logo helemaal grijs. Deze truc werkt ook heel goed op het logo, het vuil is snel verdwenen.

Resultaat? Hagelwitte sneakers! Mijn schoenen zijn weer als nieuw en kunnen er weer een voorjaar tegenaan.

Kende jij deze truc al? Hoe maak jij je sneakers schoon? 

 

Comments

comments