Tip: wat te doen bij droge lippen?

Iedereen kent het wel: droge lippen in de winter. Mijn lippen kunnen door het koude weer zo extreem schraal worden, dat het echt pijn doet en dat geen lippenbalsem meer werkt. Wat kun je nou toch nog doen tegen schrale lippen?

Zoals je ziet zijn mijn lippen extreem droog. De velletjes vallen er bijna vanaf en mijn lippenbalsem werkt niet meer. Ik blijf smeren, maar mijn lippen worden alleen maar droger. Ik geef je de ultieme tip waardoor je lippen een stuk minder droog worden!

Ik gebruik een beetje plantaardige zonnebloemolie, kristalsuiker en een tandenborstel. Ik meng de olie en het suiker goed door elkaar.

Ik doop mijn tandenborstel in de zonnebloemolie met kristalsuiker en ik beweeg de tandenborstel met kleine cirkeltjes over mijn lippen. Ik doe dit niet te ruw, maar wel hard genoeg zodat de velletjes van mijn lippen verdwijnen. De zonnebloemolie zorgt ervoor dat mijn lippen zacht worden. Het kristalsuiker scrubt met behulp van de tandenborstel mijn lippen goed.

Met een droge tissue haal ik het mengsel van mijn lippen af. Voor nog wat extra verzorging smeer ik mijn lippen in met de plantaardige zonnebloemolie zodat ze goed vet blijven.

Mijn lippen zijn aan de buitenkant nog wat schraal, maar mijn loshangende velletjes zijn verdwenen. Na een uur merk ik echt verschil: de zonnebloemolie is goed ingetrokken en ik merk dat mijn lippen niet meer schraal aanvoelen.Ik kan weer lachen zonder dat mijn lippen scheuren! Yes!

Wat doe jij tegen droge lippen?

Comments

comments