TIPS: goede voornemens volhouden!

Wow, de eerste maand van 2015 is alweer voorbij! Hoe ging het bij jullie? Hebben jullie die goede voornemens ook echt uitgevoerd? Ik ehh…. niet helemaal. Aangezien ik er stiekem vanuit ga (lees: hoop!) dat sommige van jullie ook het doel een beetje kwijt zijn, wilde ik vandaag tips geven om die goede voornemens gewoon weer door te zetten. Who run the world….?!

….GIRLS! Inderdaad. Maar fruit ook! Had jij een droom om een gezonde fit girl te worden die haar hand niet omdraait voor een gezond dagmenu of een paar kilometer hardlopen door het bos? Hup, doorzetten! Weet je nog waarvoor je het doet? Over bijvoorbeeld twee maanden zal je jezelf heel dankbaar zijn dat je die suikerverslaving hebt overwonnen of nu eindelijk moeiteloos naar de trein kunt rennen zónder half bewusteloos aan te komen. Vind je het lastig om op gang te komen met sporten? Voor fijne tips voor je hardloop-dromen kun je het beste bij dit artikel van Annette zijn en voor hulp tijdens de sportmomenten in je kamer kun je ‘Blogilates’ opzoeken op internet. Met de Cassy Ho als je ‘personal trainer op youtube’ kan niets mis gaan!

Was jouw goede voornemen een georganiseerd leven? Of een nieuwe planning, waardoor je nu ècht op tijd begint met het leren voor school? Download dan de gratis app Wunderlist voor je laptop en telefoon. De to-do lijsten zijn erg overzichtelijk, hebben een voldoenend geluidje wanneer je iets afstreept (yes!) en de versies op je computer en telefoon synchroniseren automatisch. Bovendien kun je een to-do lijst delen met iemand anders, waardoor jullie bijvoorbeeld samen de boodschappen bij kunnen houden. Ik ben het nu zelf gaan gebruiken en dankzij de vrolijke ‘pling!’ bij het afstrepen en het mooie design van de app, vind ik het heerlijk om te gebruiken. Veel handiger zo!

Of wilde je nu ècht geld gaan besparen? Neem dan genoeg eten van thuis mee wanneer je een dag op stap gaat en betaal eens met contant geld tijdens het shoppen. Wanneer je zin hebt in een uitje kun je bijvoorbeeld op Vakantieveilingen.nl goedkoop meebieden op etentjes, hotelovernachtingen of zelfs cadeautjes!

Wat jouw goede voornemen ook was, verzamel àl je moed en ga er deze maand gewoon weer voor! Over een paar maanden ben je jezelf hartstikke dankbaar. You go, girl!

Comments

comments