Tips en tricks van foundation

Afgezien van het kiezen welke kleur foundation het beste bij jouw huid past, is het ook nog heel wat om uit te vogelen welke soort foundation je moet kiezen.Zie het hier in  a sneak preview uit de Make-up Special by Nikkie Tutorials.

Foundation in poedervorm of toch vloeibaar? Getinte dagcrème of BB, CC of DD cream? Keuzes, keuzes en nog eens keuzes. Het is het beste om het gewoon te testen op je huid en te vergelijken.

Vloeibare foundation
Misschien wel de populairste vorm foundation. Deze smelt samen  met de huid, waardoor het er al snel dekkend uitziet. Maar pas op: te veel foundation kan al snel een maskereffect geven. Blendt het dus goed met je huid.

Poederfoundation
Heb je een vette huid? Dan past poederfoundation misschien beter bij je huid, de dekking blijft dan beter. Het camoufleert oneffenheden en geven je teint een frisse finish.

Getinte dagcrème
Heb je geen tijd voor een uitgebreide make-up sessie? Een getinte dagcrème geeft je gezicht een licht tintje en verdoezelt oneffenheden.

Meer soorten foundations komen aan bod in de special. En natuurlijk gaan we in op welke foundations bij welke huidtypes horen. Bestel nu hier de special online zonder verzendkosten!

Comments

comments