Tips voor het weekend

Met zoveel tips, weet je bijna niet meer wat je moet doen dit weekend!

FESTIVAL
Ben je fan van house en techno muziek? Op 31 januari kun je in je mafste winteroutfits door het hartje van ons land. Het Sneeuwbal Winterfestival verschijnt deze zaterdag voor de derde winter op rij met heel veel muziek, feestjes en winterse gekte!

Het Sneeuwbal Winterfestival bevindt zich in het Utrechtse park Transwijk. Je kunt jezelf verwarmen met de deep-en techhouse melodieën in de ’Behaaglijke Hut’ of naar ‘De Ruige Piste’ om naar techno te luisteren. Je kunt losgaan op de housebeats in ’t Opgetogen Woud of de gekkigheid beleven in de Dolle Iglo met een verrassingsbezoek van Coen Swijnenberg (3FM)! Super leuk dus! Klik hier voor tickets en meer informatie.

TV
Voor de mensen die genoeg van de winter hebben en liever even thuis blijven dit weekend, zijn er superleuke films op televisie. Vandaag is de geschiedenis film over Willem Barentsz ‘Nova Zembla’ op tv! Hij begint om 20:30 op RTL 5, so grab some popcorn and get seated! Of als je natuurlijk niet zo historisch ingesteld bent, kan je weg zwijmellen bij heartrob Zac Efron als Troy Bolton in Highschool Musical 3! Gabriella en Troy weten niet wat ze met hun relatie aan moeten, wanneer zij allebei naar een andere universiteit gaan. Ga klaar zitten met je vriendinnen om 20:30 op SBS 9!

BIOSCOOP
Heb je nu al alle films gezien, en kijk je liever iets nieuws? ‘Into The Woods’ is zeker aan te raden! Alle sprookjes bij elkaar gevoegd in één verhaallijn? Kom maar op! Deze film zit vol A-list sterren. Anna Kendrick (Pitch Perfect), Emily Blunt (The Devil Wears Prada), Meryl Streep (Waar zit zij niet in!) en Johnny Depp (The Tourist) zijn maar een paar namen van de fabulous cast-list! Check de trailer hieronder!

Comments

comments