Tips voor het weekend

Met deze tips hoef jij je in het weekend niet te vervelen!

Filmfestival
Als filmfan mag je dit niet missen: het jaarlijkse Internationale Film Festival in Rotterdam. Van 21 januari tot 1 februari kan je op verschillende locaties in Rotterdam genieten van pareltjes van films. Check het programma voor zaterdag 24 januari hier en het programma voor zondag 25 januari hier.

Baken
Zin om dit weekend te gaan bakken? Angel Myrthe show hier hoe je gezonde mueslirepen kunt maken en ze zijn ook nog eens hartstikke lekker!

TV
Lekker op de bank handen en een filmpje kijken? Deze films zijn dit weekend te zien:

The Sorcerer’s Apprentice, SBS6 20:00u


The last Kiss SBS 9 20:30u

Bioscoop
Als Timo’s (Robert de Hoog) vriendin Sophie (Charlie-Chan Dagelet) het uitmaakt, is zijn hart gebroken. Terwijl hij haar probeert terug te winnen, raakt hij met zijn vrienden verzeild in een enorm drugsprobleem. Binnen een week moeten Timo en zijn vrienden 22 kilo drugs verkopen. Ondertussen is Sophie verliefd geworden op de womanizer Ferry (Oscar Aerts).
Benieuwd hoe het op de set was van Homies? 4 februari komt de nieuwste Fashionista uit, waar interviews instaan met Robert de Hoog, Charlie-Chan Dagelet en Oscar Aerst!

Kleding switch
Ben jij je saaie kleding zat? Organiseer dan een kleding switch met je vriendinnen. Neem shirtjes, broeken en sierraden mee die je zat bent en wie weet kan je jouw vriendinnen wel blij maken met een van deze items. En andersom natuurlijk ook!

 (Bron foto’s: Instagram)

Comments

comments