Top 10 musthave make-up producten

Er zijn een aantal make-up producten die niet mogen ontbreken in je collectie. Zie hier de Top 10 musthaves!

Foundation


Een mooie huid is het halve werk! Zorg ervoor dat je een foundation gebruikt die natuurlijk oogt en in de juiste kleur. Mijn favoriet: de Yves Saint Laurant Le Teint Touche Eclat. Lees mijn uitgebreide review hier. 

Concealer


Alles wat je foundation niet bedekte kun je camoufleren met een concealer! Ik ben obsessed met de Collection Lasting Perfection concealer. Ik hoop dat Collection snel in Nederland verkrijgbaar wordt.

Bronzer


Bronzer is ook zo’n product dat vaak wordt onderschat, maar je kunt er de vorm van je gezicht mee veranderen én een subtiel kleurtje aanbrengen. De Sleek Face Contour Kit bronzer is geweldig!

Poeder


Wil je dat je huid mooi mat blijft gedurende de dag? Een goede poeder is echt een musthave. Ik gebruik de Catrice Prime and Fine Waterproof Powder het vaakst.

Blush


Little Mix by Collection blush, I love you! Dit is echt de mooiste blush die ik ooit heb gebruikt.

Highlighter


Wil je nog wat extra shimmer op je gezicht? Gebruik dan een highlighter. De M.A.C. Soft and Gentle highlighter is geweldig!

Wenkbrauwen


Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht. Ze bepalen grotendeels je expressie. Houd ze dus netjes bij! Ik vul mijn brows vaak in met wat MUA wenkbrauwpoeder.

Eyeliner


Ondanks dat veel mensen eyeliner skippen, vind ik het een musthave voor in je make-up collectie. Potlood, gel, pen of liquid, gebruik wat jij zelf fijn vindt. De Essence liquid ink eyeliner in Matt is mijn favoriet!

Mascara


Als ik maar één make-up product zou mogen gebruiken voor de rest van m’n leven, dan zou het mascara zijn! Een review van mijn favoriet kun je hier lezen.

Rode lipstick


Nummer tien vond ik een hele lastige, maar ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouw minstens één klassiek rode lipstick in haar make-up collectie moet hebben! Ik ben gek op de Rimmel Kate lipstick in 001 My Gorge Red.  


Yes, I know… Er staan 11 make-up producten op de foto, omdat ik blijkbaar niet kan tellen, haha. Als ik toch nog stiekem iets mag toevoegen is het een lipgloss/lipstick in de kleur nude of any naturel tint.

Wat is jouw musthave make-up product?

Comments

comments