5x budget ‘Kylie Jenner’ lipproducten

Ik maak er geen geheim van dat ik gek ben op de ‘Kylie Jenner lip’. Het is eigenlijk een kleur die doet denken aan de 90s. Ben op het moment verslaafd aan bruin/paarse lipsticks en lipliners. De top 5 beste budget producten? Die deel ik met jou!


v.l.n.r: essence lipliner – 06 satin mauve, Kiko Velvet Mat Lipstick – 613, P2 Perfect Color Lipliner – 130 first lady, essence longer lasting lipstick – nude 03 come naturally, P2 Pure Color Lipstick – 011 Via Medici.


Zie hier ook de swatches op mijn arm. Zoals je kunt zien zijn de kleuren haast hetzelfde, maar toch ook heel anders. Ik ben zelf het meest fan van de paars/bruine kleur.

essence lipliner – 06 satin mauve


Ondanks dat ik niet op kan houden met schrijven over dit lipproduct, en je waarschijnlijk gek van me wordt, kan ik m’n baby niet overslaan. De essence lipliner in 06 satin mauve is dé perfecte 90’s lipkleur voor mij. Met een budgetprijs van € 0,99 ben ik niet bang om deze lipliner dag na dag te gebruiken. Ik heb er dan ook al meer dan drie versleten, en heb er standaard vijf op voorraad.

Kiko Velvet Mat Lipstick – 613


Wil je gaan voor een iets subtielere Kylie lip? Ga dan voor deze Kiko Matt Lipstick in 613. De kleur is bruin, maar wel heel naturel door de roze ondertoon. Een prachtige lipstick  voor € 6,90.

P2 Perfect Color Lipliner – 130 first lady


Hier zie je de P2 Perfect Color Lipliner in kleur 130 first lady. De lipliner blijft mega lang zitten en is de perfecte Kylie Jenner lipkleur. I love it! Ik kocht ‘m in Duitsland voor € 1,95.

Essence longer lasting lipstick – kleur: nude 03 come naturally


Een van mijn nieuwste aanwinsten is deze essence longer lasting lipstick in de kleur nude 03 come naturally. Voor maar € 2,39 een échte musthave. Deze lipstick is wel het meest ‘glossy’ in vergelijking met de rest, dus als je van matte lippen houdt kun je beter voor één van de andere producten gaan.

P2 Pure Color Lipstick – 011 Via Medici


De laatste 90’s/Kylie lipkleur is de P2 Pure Color Lipstick in 011 Via Medici. Deze lipstick is de meest bruine kleur van de vijf. Durf jij het aan? Ik vind ’t een prachtige kleur, al helemaal voor maar € 1,95.


Dit is mijn top 5 beste budget ‘Kylie Jenner’ lipproducten.

Welke vind jij het mooiste?

Comments

comments