Insurgent trailer is eindelijk uit

Hurray! De trailer op het vervolg van Divergent, Insurgent is uit! Check ‘m hier.

Over vier maanden kunnen we eindelijk genieten van deel twee uit de The Divergent Series: Insurgent. Het werd daarom tijd dat de trailer van de film uitkwam. In deel twee zijn Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James) op de vlucht voor Jeanine (Kate Winslet) en de Erudites. Daarnaast komt Tris achter de geheimen van haar familie.

In Divergent had Tris heel lang haar, maar in Insurgent is ze te zien met een kort kapsel. Shailene Woodley speelt Tris, de actrice had haar lokken afgeknipt voor de rol in The Fault in Our Stars. Shailene zag het niet zitten om een pruik te dragen. “We zijn zoveel aan het rennen en ik denk dat het er dan belachelijk uitziet als ik een pruik moet dragen. Daarnaast vind ik het cool als een jonge held kort haar heeft”, vertelde de actrice aan BuzzFeed.

We kunnen Insurgent vanaf 19 maart in de bioscoop zien. Naast Shailene, Theo en Kate kunnen we ook van de acteurs Miles Teller, Zoe Kravitz en Ansel Elgort genieten. We kunnen niet wachten! Wat vind jij van de trailer?

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments