Trailers van grote films uit

Vandaag werden we heel blij van de trailers die van de films Pitch Perfect 2, Cinderella en The Age of Adeline zijn uitgekomen. En we hebben meteen een paar fun facts over de films voor je op een rijtje gezet. Check ze hier!

Pitch Perfect 2
In Pitch Perfect 2 zien we de Bella’s weer terug in hun a-capellagroep. De ladies zitten in hun laatste jaar en gaan afstuderen. Hun tijd als Bella is bijna afgelopen en ze proberen erachter te komen wat ze willen doen als ze hun diploma hebben. Naast deze struggles blijven we geweldige battles zien en horen en is Pitch Perfect 2 net zo grappig als het eerste deel. We kunnen vanaf 14 mei weer genieten van de gouden stemmetjes van de Bella’s in de bioscoop.

Fun Facts:
Anna Camp (speelt Aubrey) date in het echt met Skylar Astin (speelt Jesse). Anna Kendrick is zijn girlfriend on screen.

De rol van Gail was eerst aan Kristen Wiig aangeboden, later ging de rol naar Elizabeth Banks die nu naast haar rol in Pitch Perfect 2 ook de film regisseert.

Rebel Wilson (speelt Fat Amy) wilde dolgraag dat Demi Lovato een van de Bella’s zou worden. Ze heeft Demi zelfs benaderd voor de rol. Maar de zangeres wilde zich liever focussen op haar tour. Too bad.

The Age of Adaline
In The Age Of Adeline schittert Blake Lively als Adeline, een vrouw die na een ongeluk niet meer ouder wordt.  Jarenlang heeft Adeline  geen liefde in haar leven, maar opeens ontmoet ze een man (onze Michiel Huisman! Go Dutchies) op wie ze hopeloos verliefd wordt. We kunnen Blake en Michiel vanaf 24 april in de bioscoop zien schitteren.

Fun Facts:
Voordat Blake Lively de rol kreeg van Adeline, was de rol eerst aan Natalie Portman aangeboden, maar zij wees hem af.

Na Natalie Portman was Blake nog steeds niet gekozen voor de rol. Katherine Heigl had ‘m toen gekregen, maar zij besloot om toch niet in de film te spelen, omdat ze meer tijd met haar familie wilde doorbrengen.

Cinderella
Het sprookje waar we allemaal mee zijn opgegroeid is nu opnieuw opgenomen.  Nadat de vader van Ella onverwacht dood gaat, blijft ze achter met haar stiefmoeder en –zussen. Ella doet al het huishouden terwijl haar stieffamilie luxelevens lijden. Op een dag ontmoet ze een superknappe vreemdeling in het bos die een prins blijkt te zijn en dit zal haar hele leven veranderen. Vanaf 13 maart kunnen we het sprookje opnieuw beleven in de bioscoop.

Fun Facts:
De rol voor Ella was aan Emma Watson aangeboden, maar zij wees ‘m af.  Actrices als Imogen Poots en Margot Robbie deden ook auditie voor de rol.

Lily James speelt ook in Downton Abbey. Ze werkte tegelijkertijd aan beide producties.

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments