Trend Alert: Oranje lippen

Vaak gespot op de catwalk; oranje lippen. Heel tof, maar ook zeker gedurfd. Wil je meedoen met deze trend, maar het wel iets subtieler aanpakken dan de modellen? Ik laat je 3 verschillende oranje liplooks zien. Allemaal oranje, maar toch net iets anders.

 Look 1: Stained Lips


Stained lips zijn super hot! Wat je nodig hebt voor deze look is een nude lipstick (of een foundation), een felle kleur oranje en een oranje die meer donker is.

Stap 1: Maak je lippen zo nude als het maar kan.
Stap 2: Met een felle oranje kleur je de binnenrand van je lippen in. Zorg dat je niet richting de liplijn gaat!
Stap 3: Breng met een lippenseel een beetje van de donkere oranje kleur in de binnenkant van de lippen aan. Probeer er voor te zorgen dat de felle oranje kleur nog wel te zien is.
Stap 4: Blend als finishing touch de oranje lipsticks en een beetje van de nude kleur door elkaar met je vinger.

Look 2: Ombre

Ombre lippen creëren is veel makkelijker dan het lijkt. In 3 simpele stappen heb je al een oranje liplook die net iets anders is. Voor dit super toffe effect heb je 3 kleuren oranje nodig.

Stap 1: Begin met de eerste kleur: fel oranje. Breng deze kleur over je hele lippen aan.
Stap 2: Breng een donkere kleur oranje met een kwastje aan. Dit doe je aan de buitenkant van de lippen.
Stap 3: Als laatste breng je een beetje licht oranje lipstick aan in de ‘binnenkant’ van je lippen. Dit is de highlighter en maakt je look helemaal af!

Look 3: Lipgloss


Ben je nou niet zo’n durfal, maar wil je wel dat oranje tintje? Kies dan voor een oranje lipgloss. Heel subtiel, maar toch trendy.

Ik vind oranje lippen echt heel tof! Ik ben verslaafd geraakt aan de ‘ombre’ lippen. Voorheen was dit geen kleur waar ik zelf snel voor zou kiezen maar door deze 3 looks uit te proberen  ben ik de kleur oranje wel vaker gaan dragen. Al kies ik dan wel liever voor subtiel.

Gaan jullie deze looks ook uitproberen?

Comments

comments