Trend: Haren in coltrui

Leave it undone” – het motto van de Franse meisjes met een echte it-girl stijl. Moeite doen voor een outfit die er moeiteloos uit ziet is vandaag de dag de trend. Ik probeerde de trend en geef er hier mijn mening over…

De laatste tijd ben ik erg geïnteresseerd in de Franse stijl. Hoe doen die vrouwen het toch? Zo minimalistisch maar niet zó saai als de gedachte die je krijgt bij alleen al het woord minimalisme… Na een avond de stijl bestudeerd te hebben, ben ik er achter gekomen dat het allemaal in de 4 woorden “leave it undone” zit. En als een niet-zo-opgeruimd persoon, houd ik daar wel van. ;)

Ook met een bos haar is deze trend goed te dragen. Wat ik deze ochtend eigenlijk gedaan heb, is mijn coltrui over mijn hoofd getrokken en hier en daar wat plukjes laten uitsteken. Al zou ik wel nog een jasje over de coltrui dragen om een bobbel door het haar te voorkomen zoals hierboven op de foto. Hier en daar kriebelt mijn haar wel een beetje. Ondanks dat het er effortless chic uitziet, is deze trend toch meer weggelegd voor de dames met stijl haar….

Wat vind jij van de haren in coltrui trend?

 

Comments

comments