Trend Report: London Fashion Week AW 2015

London Fashion Week is 20 februari begonnen en zet na New York het fashion ritueel voort. London Fashion Week is nog niet eens afgelopen, maar wij hebben al een paar trends gespot! Je weet wat ze zeggen, three is a trend. Daar hebben wij ons dan ook aan gehouden, hoewel we meer dan drie van elke trend gevonden hebben! Dit Trend Report gaat over: London Fashion Week. Check de trends hier!

Trend numero uno is bont bont bont! Wij zagen het letterlijk op bijna élke catwalk! Een warme dikke fur coat kan elke outfit naar een nieuw level tillen. Natuurlijk zit het lekker warm en cosy, maar wij hopen wel dat de designers voor faux-fur gekozen hebben!

Bont.

Holly Fulton


House of Holland

Temperly London

Tom Ford

Topshop

De volgende trend is iets wat wij dit jaar ook veel gezien hebben. Turtlenecks, of te wel coltruien. Blijkbaar zijn de designers er helemaal ondersteboven van, want de trend blijft nog even hangen! Stylish en van origine uit Parijs, de coltrui is comfortabel én warm. Wat wil je nog meer?

Coltruien.

Jonathan Saunders


JW. Anderson

Mulberry

Simone Rocha

Topshop

Als je niet van coltruien houd, zal je toch je nek warm moeten houden in de koude Nederlandse winter. Dat doe je met de laatste trend, sjaals. Wikkel hem om je nek met een v-nek blousje, of een dun sjaaltje om je coltrui voor dat extra beetje style!

Sjaals.

House of HollandPringle of Scotland

Comments

comments