Trouwplannen Perrie Edwards en Zayn Malik?

Sinds Perrie Edwards en Zayn Malik hun bruiloft hebben uitgesteld, gaan er roddels rond dat het niet goed gaat tussen het stel. Geen zorgen, want Perrie Edwards puts all the rumors to rest.

Zayn Malik en Perrie Edwards zijn nu al bijna anderhalf jaar verloofd maar hebben hun grote dag uitgesteld. We waren even bang dat er sprake was van trouble in paradise, maar als we de Little Mix-zangeres moeten geloven is er niks aan de hand. “We hebben nog geen idee op welke datum we gaan trouwen”, legt de zangeres uit in een interview met SugarScape. “We’re just going with the flow. We zijn blij dat we verloofd zijn en daar genieten we nu van.”

Waarom de twee de bruiloft hebben uitgesteld? Simpel, ze hebben op het moment geen tijd om alles te plannen. “We zullen uiteindelijk gaan trouwen, maar we hebben het nu te druk om alles perfect te maken”, vertelt de 21-jarige zangeres.

In 2011 begonnen de twee artiesten te daten, ondanks dat ze elkaar lieve tweets stuurden en samen werden gespot lieten Perrie en Zayn niets los over een mogelijke relatie. In mei 2012 worden de twee zoenend gespot en toen werd het official! Zayn is in de wolken en in juni 2013 neemt hij zelfs een tattoo van Perrie in cartoon-stijl op zijn bovenarm! Op 20 augustus 2013 showt Perrie een verlovingsring op de red carpet en een dag later bevestigt haar moeder dat ze inderdaad verloofd is.

(Bron foto: Zimbio, Just Jared & Instagram)

Comments

comments