Tutorial: Mila Kunis statement look

De afgelopen maanden kon je niet om haar heen… de kersverse moeder Mila Kunis. Mila Kunis is een fantastische actrice en naar mijn mening een prachtige vrouw. Mila draagt eigenlijk altijd haar statement look: smokey eyes met veel oogpotlood en nude lippen. Vandaag ga ik haar statement look namaken!

Voor deze look heb je niet zo heel veel producten nodig. Ik gebruik een champagnekleurige oogschaduw met een beetje shimmer, een zwart oogpotlood of eyeliner, mascara en een donkere bronzer.

Stap 1: Ik breng de champagnekleurige oogschaduw aan op mijn hele ooglid. Ik breng hem redelijk dik aan, zodat de bruine kleur goed zichtbaar is.
Stap 2: Ik gebruik mijn kohlpotlood voor een lijntje boven mijn oog. Je kunt hier ook een eyeliner voor gebruiken, zolang het maar een diepzwarte kleur is. Het lijntje hoeft niet netjes worden aangebracht.
Stap 3: Ik blend het zwarte lijntje in de champagnekleurige oogschaduw. Ik blend het helemaal door naar boven, zodat er een mooie overloop ontstaat. Als je merkt dat de kleur niet mooi overloopt, kun je een beetje oogschaduw gebruiken om de overloop fijner te maken.
Stap 4: De waterlijn maak ik helemaal zwart met mijn kohlpotlood. Ik zorg ervoor dat het kohlpotlood helemaal rondom mijn oogbal zit, net zoals Mila Kunis altijd heeft.
Stap 5: Ik gebruik weer een beetje champagne kleurige oogschaduw en ik maak het lijntje van mijn kohlpotlood iets zachter met mijn blendkwast.
Stap 6: Om het af te maken gebruik ik mascara, véél mascara. Mila Kunis heeft eigenlijk altijd nepwimpers op, maar met veel mascara kom je daar al aardig bij in de buurt.

Stap 7: Mila Kunis gebruikt altijd veel bronzer. Ze benadrukt met haar statement look haar junkbeenderen altijd erg goed. Met een donkere bronzer contour ik mijn gezicht een beetje en zorg ik ervoor dat mijn junkbeenderen goed zichtbaar zijn.

Ik gebruik alleen een beetje lippenbalsem op mijn lippen, en klaar! De look is natuurlijk niet identiek aan die van Mila Kunis, maar hij komt in de buurt! Ik vind het een heel mooie look voor elk moment van de dag.

Wat vind jij van de look? Ben jij ook zo’n fan van Mila Kunis?

Comments

comments