Twitter gaat los over Hemma

Gisteren mocht Harry Styles de British Style Award uitreiken aan Emma Watson. Vlak daarna ontplofte Twitter door fans die Hemma wel zien zitten als stelletje.

Tijdens de British Fashion Awards schitterde Emma Watson in een witte jumpsuit gecombineerd met een zwarte oversized blazer. As usual zag de actrice er fabulous uit en dit werd beloond met de award voor best geklede Brit. Hottie Harry Styles mocht deze aan haar overhandigen.

Even leek het alsof Harry aan het flirten was met Emma, maar dat viel uiteindelijk wel mee. Toen hij de actrice feliciteerde gaf hij haar twee zoenen en fluisterde “He for She” wat Emma heel cool vond. Met de He for She-campagne hoopt de beauty ervoor te zorgen dat vrouwen op dezelfde manier worden behandeld als mannen.

Na de speech van Emma namen de zanger en de actrice nog even de tijd voor een foto. De pic is absolutely adorable! Emma en Harry zien eruit als een match made in heaven! Op Twitter gingen veel fans helemaal los. Binnen no-time was de naam Hemma  geboren.

Check hieronder dé foto en de leukste tweets.

 

Comments

comments