Update: Wimperextensions week 6

Oh, wat waren mijn wimpers de afgelopen 6 weken mooi! Ik liet wimperextensions zetten en gaf updates op de site. Benieuwd hoe mijn wimpers er na 6 weken aan toe zijn? Lees het hier! 


Erg veel van de wimperextensions is er niet meer over. Ik heb ongeveer 6-10 nepwimpers per oog over. Dit waren er eerst 80 per oog! Een groot verschil dus. Ondanks dat het verschil in lengtes met mijn eigen wimpers heel groot lijkt kan ik het met mascara alsnog verdoezelen. Ik krijg geen rare blikken of opmerkingen en het valt de meeste mensen eigenlijk niet eens op. Heel fijn!

Ik heb de wimperextensions als heel prettig ervaren. Binnen 5 minuten was ik klaar met mijn make-up en de eerste 4 weken zaten bijna alle wimpers er nog op. Beter kan bijna niet. Mijn ogen raakte niet geïrriteerd en ik kreeg een hoop complimenten over mijn wimpers. Ook fijn om te vertellen is dat niemand eigenlijk zag dat het nep was. Ik kreeg wel opmerkingen van: ‘wow wat zijn je wimpers lang!’.


Hoe de wimpers uitvallen? Dat zie je hier. Na een tijdje gaan ze zo los zitten, dat je het er met een pincet zo vanaf kan trekken. Kijk uit dat je je eigen wimper niet meetrekt. Dit gebeurde bij mij heel vaak, en dat is zonde. Je kunt de nepwimpers ook losweken met olie of ze professioneel laten verwijderen bij de salon.


Natuurlijk zien mijn wimpers er iets minder vol uit dan eerst. Ik heb helaas wel last van wat gaten, maar niets drastisch. Dit is wel het perfecte moment om een nieuw wimperserum uit te testen. Zie hiet het M2 BEAUTÉ Eyelasg Activating Serum. Je kunt het serum hier kopen voor € 108,-. Dit is een flinke smak met geld, maar wimperextensions zijn in vergelijking een stuk duurder! Niets is fijner dan het hebben van mooie, volle, lange wimpers.


Het serum komt in een mooie verpakking die erg lux aanvoelt. Het lijkt eigenlijk op een eyeliner, die je wimpers verzorgd. Ik breng elke dag een lijntje op mijn wipperrand aan. Grow lashes, grow!


Na ongeveer 6-8 weken zul je het eerste resultaat zien en het maximale groeipotentieel is na 16 weken bereikt. Nog even door smeren, maar dan heb je ook wat! Ik ben benieuwd!

Lees hier hoe wimperextensions worden gezet. 
En hier mijn update na vier weken. 

Comments

comments