Vanessa Hudgens gestalkt

Arme Vanessa Hudgens. De actrice heeft een straatverbod moeten opleggen tegen een very creepy stalker.

Vanessa Hudgens was al geschrokken toen ze de meest vreemde e-mails kreeg van Junior Kabongo. Maar toen de man vanuit zijn thuisland Afrika helemaal naar Los Angeles vloog, raakte de actrice helemaal in paniek.

Vanessa kreeg eerst ‘alleen’ vreemde e-mails. In een van de berichten die ze kreeg stond: ‘Ik hou van je en ik wil met je trouwen. Ik schrijf scenario’s en ik wil een filmster worden.’ Maar daarna begonnen de e-mails seksueel te worden.

Ook informeerde de man in een mail dat hij een vlucht had geboekt van Afrika naar Amerika, zodat hij met de Springbreakers-actrice kon trouwen. Vanessa was totally freaked out, toen bleek dat de man echt naar Los Angeles was gevolgen. Op 1 en 4 november, reed de man steeds rondjes in de buurt van Vanessa’s huis.

Vanessa werd helemaal gek van Junior Kabongo . De rechter heeft daarom een straatverbod tegen hem opgelegd. De man mag nu niet binnen 91 meter van Vanessa komen. Ook moet de stalker uit de buurt blijven van Vanessa’s boyfriend (Austin Butler) en haar 19-jarige zusje (Stella). Hopelijk is het stalken nu helemaal afgelopen. Poor Vanessa.

(Bron foto’s: Just Jared & Instagram)

Comments

comments