Vanessa Hudgens steunt Sarah Hyland

Als je hart gebroken is, is het fijn om BFF’s te hebben die altijd voor je klaar staan. De actrice Sarah Hyland gaat nu door een bad break-up, maar gelukkig staat Vanessa Hudgens voor haar klaar. Check hier meer.

Sarah Hyland en Matt Prokop waren al vijf jaar aan het daten, toen ze besloten om uit elkaar te gaan. De acteur en actrice ontmoetten elkaar toen ze allebei auditie deden voor High School Musical 3: Senior Year.

Sarah heeft het heel moeilijk met de break-up. Gelukkig heeft ze Vanessa Hudgens die haar steunt. De 25-jarige actrice vertelde aan US Weekly, dat ze Sarah een berichtje stuurde waarin stond dat ze er altijd voor haar is.  “Alles wat je nodig hebt is je beste vriendin. Ik denk dat ieder meisje dat vindt”, legt Vanessa uit.

“Je hebt gewoon een paar meiden nodig die je altijd kan bellen. Ook al is dat midden in de nacht. Het is goed om te weten dat ze altijd voor je klaar staan. Als je dat maar hebt, dan heb je een pretty good life”, vertelt Vanessa.

De actrice heeft nog geen reactie gekregen van Sarah. Vanessa lijkt de beste vriendin ever. Hopelijk hoort ze snel wat van haar bestie.

(Bron foto: Just Jared) 

Comments

comments