Verborgen talenten van Hollywood hotties

Naast acteren of zingen kunnen deze celebs nog veel meer. Check hier welke mannelijke hotties multitalenten zijn.

Chris Colfer
De Glee-acteur heeft de stem van een engel, maar zijn verborgen talent is juist het tegenovergestelde. Chris heeft een paar indrukwekkende sword skills. De acteur showde wat hij allemaal kan doen met een zwaard in een aflevering van Friday Night With Jonathan Ross. Check het fragment hier.

Ansel Elgort
Ansel Elgort heeft onze harten verovert, nadat we hem zagen in de film The Fault In Our Stars. Naast goed acteren kan de nieuwe Hollywoodster nog veel meer. Ansel is bijvoorbeeld naast acteur ook DJ! Zijn artiestennaam is: Ansolo. Maar dat is nog niet alles. Ook is de acteur een kei in het miniatuur schilderen op stenen. Check hier het filmpje waarin Ansel uitlegt geeft over zijn hobby.

Snoop Dogg
Wij kennen Snoop Dogg of eigenlijk Snoop Lion, als rapper. Maar veel spelers van football team Pomona Steelers kennen hem gewoon als hun coach. De rapper is namelijk een gediplomeerde football coach. Ook is hij de trainer van de jeugdteams waar zijn zoons inspelen.

 

Taylor Lautner
In Twilight waren we niet zeker wie het zou winnen als Edward en Jacob met elkaar op de vuist zouden gaan, maar in real life zijn we pretty sure dat Taylor iedereen aan kan. De Twilight-ster is namelijk supergoed in karate. Toen Taylor nog maar 8 jaar was, had hij al de zwarte band!

Colin Farrell
Voordat de Ierse hottie, Colin Farrel, te zien was op het witte doek. Gaf de acteur country line dancing lessen in Dublin. He’s got some serious moves.

Justin Bieber
De zanger uit Canada is een pro in het oplossen van de Rubiks Kubus. Justin kan deze populaire puzzel in 1 minuut en 23 seconden oplossen.

Benieuwd naar de verborgen talenten van vrouwelijke celebs? Koop dan nu de nieuwe Fashionista.

(Bron foto: Just Jared)

 

Comments

comments