Victoria’s Secret


Glitters, kleuren en enorme vleugels: de shows van lingeriemerk Victoria’s Secret zijn wereldberoemd! Afgelopen woensdag werd de collectie voor seizoen 2012/2013 gepresenteerd. En dat was één groot feest!

Doutzen Kroes en Rihanna gaven samen een spectaculair optreden.

Rihanna was niet de enige ster die voor muziek zorgde: ook Bruno Mars en Justin Bieber stonden tussen de Angels op de catwalk! Justin was heel erg blij met deze eer: “Ik zou nergens liever willen zijn dan hier”, zuchtte de zanger.

Bruno Mars lijkt zich niet teveel aan te trekken van al het moois om hem heen…

De show was opgedeeld in verschillende thema’s. Er was een circus-thema, waarvoor model Joan Smalls een geweldige outfit droeg die duidelijk is geïnspireerd op een tijger die door brandende hoepels springt.

Doutzen was ook een circusdier… een poedel! Ach, als je Doutzen Kroes bent, zie je er zelfs in een roze poedelpak nog sexy uit!

Het Nederlandse model Bregje Heinen (19) droeg voor het thema ‘Dangerous Liaisons’ een crèmekleurig jasje van brokaatstof. Bregje is de tweede Nederlandse Victoria’s Secret Angel, na Doutzen Kroes.

Het topstuk van de show was de Floral Fantasy Bra. Dit luxe setje met echte diamanten is speciaal ontworpen door een juwelier en heeft een waarde van 2,5 miljoen dollar! Voor die prijs krijg je er wel een speciaal met diamanten ingelegd parfumflesje bij. Dit jaar mocht topmodel Alessandra Ambrosio de beha dragen op de catwalk.

De complete show wordt pas op 4 december uitgezonden in de Verenigde Staten. Wanneer het sprookjesachtige spektakel op de Nederlandse buis te zien is, is nog onbekend. Tot die tijd krijg je hier alvast een voorproefje van de optredens!

Comments

comments