Video: Size Zero

Een strakker lichaam in 45 minuten, wie wil dat nu niet? De nieuwe Size Zero behandeling beweert het te kunnen! Ik ging het testen en in dit artikel mét video kun je zien en lezen hoe dat gegaan is.

Een beetje zenuwachtig was ik wel hoor, want ik wist helemaal niet zo goed wat er nu precies ging gebeuren. De omvang van mijn buik, heup en bovenbenen werden opgemeten en er werden streepjes op de plekken van het meetlint gezet zodat we na afloop op precies dezelfde plek konden meten. Daarna waren we klaar om te beginnen. Spannend!

Ik kreeg eerst een soort elastisch klittenband om mijn lichaam heen en daar werden kleine kastjes ingestopt: bij mijn benen en buik. Die kastjes gingen in het begin één voor één een paar tellen trillen. Eerst werd het zachtjes gedaan zodat mijn lichaam kon wennen en later werden de kastjes op een hardere stand gezet. Op een gegeven moment gingen ook alle kastjes tegelijk aan. Het gevoel dat het geeft? In het begin kietelt het echt enorm! Vooral de trillingen bij je buik voel je goed, maar na een tijdje raak je er aan gewend. In totaal duurde de behandeling 45 minuten.

Toen volgde het moment van de waarheid: de meting. Mijn taille is van 74 naar 71 cm gegaan, mijn buik van 84 cm naar 81 cm, mijn heupen van 100 cm naar 97 cm en mijn bovenbenen zijn van 58 cm naar 55 cm gegaan! Ik ben er echt blij mee en ik voelde ook al meteen dat ik minder vet bij mijn buik vast kon pakken. Zo’n raar gevoel was dat. Twee weken na de behandeling heb ik opnieuw gemeten en nu is er overal één centimeter bijgekomen. Dat zal waarschijnlijk komen doordat ik veel vocht had dat er door de behandeling uit is gegaan, dat komt natuurlijk snel weer terug. Maar hé, die ene centimeter vind ik niet erg.

Ik vond het super leuk om de Size Zero een keertje te testen. Of ik het nog een keer zou doen? Misschien een keertje voor een gala of voordat ik op vakantie ga, maar niet wekelijks of maandelijks. Het is natuurlijk heel leuk en handig zo’n behandeling, maar ik vind het leuker om zelf te werken voor een strak lichaam. Meer informatie over deze behandeling vind je op de website van Size Zero.

Zou jij de Size Zero behandeling eens willen proberen?

Comments

comments