XITE Awards 2014 (Video Verslag)

Donderdag 13 maart was het zo ver! De XITE Awards 2014 vond plaats in Amsterdam. Samen met Angel Myrthe stond ik langs de red.. nou eigenlijk black carpet om de BN’ers het hemd van het lijf te vragen!  We waren we ook uitgenodigd om naar de Awards Show zelf te gaan. Het was een groot feest. Wat hebben we daar lol gehad. Benieuwd hoe het eraan toe ging? Bekijk hieronder het video verslag!

Nog even wat backstage kiekjes hieronder…

Het was flink dringen geblazen langs de black carpet met alle paparazzi. Ik vind het knap hoe de BN’ers zo rustig kunnen blijven wanneer er meer dan 15 cameramannen om hun heen staan te schreeuwen. Ook voor ons was het een hele hectische ervaring. Gelukkig is het ons wel gelukt om de artiesten wat leuke vragen te stellen!

Nadat alle artiesten langs de black carpet waren gelopen ging de show van start. Er hing een hele fijne sfeer in de zaal, ondanks dat het super druk was. Het was een geslaagd feest met leuke optredens en verrassende winnaars.

Wil jij weten wie er gewonnen hebben? De XITE Awards worden zondag 16 maart uitgezonden om 19:30 uur, natuurlijk op XITE.

Comments

comments