Vintage spullen in je interieur

Mijn interieur is helemaal wit en om het allemaal wat op te leuken heb ik er de afgelopen tijd een aantal vintage spullen aan toegevoegd. Ik laat je zien welke dat zijn!


Deze landkaart kocht ik bij de IJhallen in Amsterdam, een grote rommelmarkt. Volgens mij heb ik er toen 15 euro voor betaald. Er staat maar een klein deel van de wereld op, maar dat vind ik niet zo erg want het gaat om het idee. Er werden op de rommelmarkt heel veel wereldkaarten verkocht dus mocht je er naar op zoek zijn dan is het slim om daar eens te gaan kijken.


Het had niet veel gescheeld of deze boot had bij de stort gelegen. Ik was aan het helpen bij een verhuizing en toen hoorde ik dat deze weggegooid zou worden… ho, stop! Nu staat ‘ie mooi in mijn huisje op een witte plank.


Deze lamp heb ik ook dankzij het helpen bij de verhuizing. Dus, dames, mocht er binnenkort iemand in je omgeving gaan verhuizen: ga helpen zou ik zeggen. Je weet maar nooit wat je er aan overhoudt! Dit is echt zo’n oude schijnwerper-lamp, een super mooi ding vind ik het.

Heb jij vintage spullen in je kamer? Zo ja, wat voor spullen?

Comments

comments