How to: volle lippen #NoBotox

Ik ben gek op volle lippen, maar wil niet onder het mes. Ondanks dat ik niet tegen plastische chirurgie ben, ben ik ook nog maar 19 jaar. Ik laat je 5 verschillende manieren zien om je lippen voller te laten lijken. Van de ‘lip-sucker’ tot bronzer en highlighter. Alles valt te faken met make-up en er komt geen naald aan te pas!

Lipliner


Een tijdje terug liet ik je in deze post  al zien hoe je volle lippen kunt creëren á la Kylie Jenner. Vul je lippen in met een lipliner en ga net iets over je liplijn heen met het potlood. Instant volume baby!

De ‘lip-sucker’


En dan nu een trucje die zorgt voor een tijdelijk pouty effect. Met behulp van deze techniek kun je er echt voor zorgen om jouw lippen te vergroten. Zoek voor een dop ter grootte van je mond. Plaats het dropje om je lippen en zuig hem nu vacuüm. 


Na ongeveer 30 seconde kun je het dopje verwijderen en zijn je lippen opgeblazen en vol volume. Het effect is tijdelijk, maar wel perfect voor een foto/video of avondje uit.

Lipgloss


Heb je geen zin in al het gedoe van de ‘lip-sucker’? Ga dan eens voor lipgloss. Lipgloss laat je lippen optisch groter lijken door de extreme glans. Gloss sway!

Highlighter


Breng een beetje highlighter in het midden van je lippen aan. De shimmers in de highlighter geven je lippen meer volume. Ook kun je de highligher net boven je lippen aanbrengen voor een instant vergroting van je mond.

Bronzer


Mijn laatste tip is om een beetje bronzer onder je liplijn aan te brengen. Doe dit niet te veel, maar heel lichtjes. De bronzer zorgt voor een schaduw onder je lippen, waardoor ze groter lijken.

Wat vinden jullie van mijn tips? Ben je van plan ze zelf ook te gebruiken of vindt je dit toch te veel gedoe?

Comments

comments