Waarom Ashley Tisdale trouwde op maandag

Ashley Tisdale is one smart bride. Op maandag 8 september trouwde de actrice met Christopher French. Check hier waarom ze perse op een monday wilde trouwen.

De grote dag van Ashley Tisdale was een groot sprookje. Alles leek perfect op haar bruiloft. Maar één ding was wel opvallend. Ashley trouwde op een maandag met hubbie Christopher, terwijl de meeste celebs een andere dag uitkiezen.

De zangeres had er bewust voor gekozen om op een maandag te trouwen. In een interview met Ryan Seacrest’s legt ze uit waarom ze voor deze dag koos. “Er waren twee redenen waarom ik op maandag wilde trouwen. Op de achtste zijn Christopher en ik samen gekomen, dus we wilde graag op een achtste van de maand trouwen. En gelukkig lande de achtste op een maandag.”

The second reason waarom het stel op een maandag wilde trouwen was erg slim. “Ik dacht niet dat iemand erachter zou komen dat we gingen trouwen als we dat op een maandag deden. Zo konden we onze privacy beschermen”, vertelt Ashley.

En Ashley kreeg gelijk. Niemand kwam erachter dat ze getrouwd was, totdat ze zelf foto’s op Instagram plaatste van haar bruiloft. Smart move Ashley!

(Bron foto’s: Just Jared/ Instagram/ Corbin Gurkin)

Comments

comments