Ik was bij het Ilovefashionbloggers Q&A event!

Zaterdag was het dan zover: de eerste editie van de ilovefashionbloggers Q&A vond plaats in Rotterdam. Ik kreeg samen met een aantal andere bloggers de kans om vragen te stellen aan topbloggers Negin Mirsalehi, Yara Michels en Linda Tol

Het evenement begon met een openingsspeech van Jolique Möller, eigenaresse van ilovefashionbloggers. Ze vertelde over hoe ze van haar passie haar werk heeft gemaakt en hoe leuk het is om dat te doen; iets waar veel bloggers natuurlijk ook van dromen. Dit evenement helpt je om dichter bij het waarmaken van je droom te komen.


Na wat praatjes van verschillende bedrijven was het woord aan de drie meiden. Vragen van het publiek werden uitvoerig behandeld en besproken door de drie bloggers. Wat zijn bijvoorbeeld manieren om je blog te laten groeien? En hoe bouw je een sterk merk van je blog? Deze en nog veel meer vragen kwamen voorbij. De meiden waren heel open en fijn om naar te luisteren dus ik heb er ontzettend veel van geleerd.


Na de Q&A was er de mogelijkheid om te netwerken met bedrijven en nog een praatje en een foto te maken met Yara, Negin en Linda. Zoals je ziet was het gezellig druk en ik heb dan ook weer een hele hoop leuke mensen leren kennen.


Ik ging natuurlijk ook met de drie meiden op de foto!


De locatie was trouwens echt prachtig. Het evenement vond plaats in het Nhow hotel in Rotterdam, daar keek je recht uit op de Erasmusbrug. Pretty!


Na afloop kreeg ik een super goed gevulde goodiebag mee naar huis. Het was een heel erg leuke, maar ook leerzame dag. De perfecte combinatie voor een evenement, toch? Ik kan je dan ook zeker aanraden om aanwezig te zijn bij een volgende editie!

Comments

comments