Wat te doen in het weekend

Nog geen plannen voor dit weekend? No worries. Check hier 6 handige tips die je in het weekend kunt doen.

Freesonic
Ieder jaar staat Groningen voor 4 dagen in het teken van Eurosonic Noorderslag, een showcasefestival en muziekconferentie. Superleuk, alleen lukt het niet iedereen om hiervoor een kaartje te bemachtigen. Daarom is Freesonic opgericht, dit is een gratis showcasefestival. Op verschillende locaties in Groningen kun je genieten van showcases, voordrachten en optredens van lokale, landelijke en internationale artiesten. Check het programma voor het weekend hier!

Bioscoop
Heb jij ook zo genoten van de movie Intouchables en heb je zin om dit weekend een filmpje te pakken? Dan is de film You’re Not You echt een aanrader voor jou!

Studeren
Niemand vindt het leuk om in het weekend te leren, maar toch moet dat ook gebeuren. Lukt het jou ook niet altijd om je goed te concentreren? Geen probleem. Angel Annette geeft handige tips! Check ze hier!

TV
Wil je dit weekend lekker in je joggingpak op de bank hangen? Dan kun je deze films kijken.

21 and over 20:00u RTL 5

Puss in Boots 20:00u SBS 6

Bioscoop
Heb jij ook zo genoten van de film Intouchables en heb je zin om dit weekend een filmpje te pakken?? Dan is de film You’re Not You echt een aanrader voor jou!

High tea
Organiseer een high-tea voor jou en je vriendinnen. Zorg dat iedereen wat lekkers meeneemt en jouw high tea is gegarandeerd een succes!


(Bron foto: Instagram)

 

Comments

comments